Gehaktballen met een stamppot van zomergroenten

Gehaktballen met een stamppot van zomergroenten

Ingrediënten voor 4 personen:

1 pak Knorr Aardappelpuree met melk
500 g gemengd gehakt
Croma Vloeibaar
400 g Hollandse roerbakgroenten
1 ei
1 pakje Knorr Jus voor Stamppot
1 verpakking verse gemengde groene kruiden

Bereiding:

Maak het gehakt aan met zout, peper, nootmuskaat, 1 ei en paneermeel en draai er 8 balletjes van.
Verwarm een eetlepel vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin de balletjes rondom bruin.
Maak de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking en schenk dit bij de balletjes. Laat nog 10 minuten zonder deksel pruttelen.
Kook de roerbakgroenten in water met zout 2 minuten zodat ze nog knapperig zijn. Maak ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de roerbakgroenten af, laat ze goed uitlekken en schep ze door de puree.
Hak de gemengde groene kruiden grof en roer ze als laatste door de stamppot. Serveer met de balletjes en de jus.

Voor straks eet lekker !

 

Bron: www.knorr.nl