Broccolistamppot met vleesreepjes in peperroomsaus

Ingrediënten voor 4 personen:

01 kg kruimige aardappels
100 ml melk
350 g broccoli
300 g vleesreepjes
5 el vloeibare margarine
1 zakje Knorr Peperroomsaus
1 zakje geraspte kaas
250 ml demi crème fraiche
nootmuskaat

Bereiding:

Schil de aardappels en kook ze in ruim water met een snufje zout in 20 minuten gaar. Giet af en stamp met de melk en een eetlepel vloeibare margarine tot een smeuïge puree. Snijd ondertussen de broccoliroosjes van de steel. Kook de broccoliroosjes in circa 5 minuten beetgaar en spoel ze koud af.
Strooi naar smaak peper en zout over de varkensreepjes en bak ze in de vloeibare margarine gaar en bruin. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng de saus door het vlees.
Voeg de kaas, crème fraiche en de broccoli toe en schep alles goed door elkaar. Breng het gerecht op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Serveer de stamppot met het vlees in peperroomsaus.

 

Bron: www.knorr.nl