Recept 78, Gegratineerde chilischotel.

 

Ingrediėnten voor 4 personen:

Bereiding:

2 zakjes Knorr aardappelpuree
2 uien
250 g prei
1 pot/blik bruine bonen (ca. 800 g)
1 blik ananasstukjes (ca. 240 g)
350 g gehakt
1 zakje Knorr Mix voor Chili con Carne
1 blikje tomatenpuree (60 g)
20 g margarine
40 g paneermeel

Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 185°C, gasovenstand 6). Maak puree zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de ui en prei in stukjes. Laat de bruine bonen en de ananasstukjes uitlekken. Spoel de bonen na met water.
Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak de ui en de prei even mee. Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook.
Schep de saus om met de tomatenpuree, de bruine bonen en de ananasstukjes. Zet het vuur laag en laat alles 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
Doe de chili in een ovenschaal en dek af met de puree. Snijd de margarine in kleine stukjes. Strooi het paneermeel over de schotel en verdeel de blokjes margarine erover.
Zet de schaal ca. 25 minuten in de oven of tot de bovenkant goudbruin is.

      

Bron: www.knorr.com/nl