2 zakjes Knorr
aardappelpuree
2 uien
250 g prei
1 pot/blik bruine bonen (ca. 800 g)
1 blik ananasstukjes (ca. 240 g)
350 g gehakt
1 zakje Knorr Mix voor Chili con Carne
1 blikje tomatenpuree (60 g)
20 g margarine
40 g paneermeel |
Verwarm de oven
voor op 200°C (heteluchtoven 185°C, gasovenstand 6). Maak puree
zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de ui en prei in stukjes.
Laat de bruine bonen en de ananasstukjes uitlekken. Spoel de bonen
na met water.
Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak de ui en
de prei even mee. Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje Knorr
Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook.
Schep de saus om met de tomatenpuree, de bruine bonen en de
ananasstukjes. Zet het vuur laag en laat alles 2-3 minuten zachtjes
doorkoken.
Doe de chili in een ovenschaal en dek af met de puree. Snijd de
margarine in kleine stukjes. Strooi het paneermeel over de schotel
en verdeel de blokjes margarine erover.
Zet de schaal ca. 25 minuten in de oven of tot de bovenkant
goudbruin is. |