1 pak Knorr
Wereldgerecht Indiase Kip Madras á 325 g
3 eetlepels olie
600 g kikkererwten in blik, uitgelekt
250 g sperziebonen, gehalveerd
125 ml crème fraîche
1 appel, in blokjes
25 g amandelschaafsel, geroosterd |
Meng in een kom
de inhoud van het zakje 'marinade' met de olie en schep de de
kikkererwten erdoor. Laat de kikkererwten 8-10 minuten marineren.
Kook intussen de rijst in ruim water in 10 minuten gaar. Giet de
rijst af in een vergiet. Laat even uitdampen en roer goed om.
Verwarm een braadpan of wok (zonder olie) en bak de kikkererwten
goudbruin. Voeg de‘sausmix’ uit het pak toe en schenk er 400 ml
water bij. Schep de sperziebonen erdoor en breng alles aan de kook.
Kook de sperziebonen in ca. 7-8 minuten op een laag vuur gaar.
Roer de crème fraîche erdoor, laat 2 minuten sudderen. Schep de
appelblokjes erdoor en garneer met het amandelschaafsel. Serveer de
vegetarische Madras met de rijst. Eet smakelijk! |