Recept 366, Spaghetti met garnalen, kerstomaatjes en vissaus.

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

4 eetl. olijfolie
6 lente-uitjes
400 g spaghetti
2 teentjes knoflook
1 zakje Knorr Vissaus
2 bakjes kerstomaatjes
400 g gepelde rauwe garnalen

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af. Maak ondertussen de tomaatjes schoon en halveer ze. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze (ook het groen) in dunne schuine plakjes. Pel de knoflook en snijd ze in plakjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan. Bak hierin ca. 4 min. de plakjes knoflook en de garnalen. Voeg de tomaten en de witte plakjes lente-ui toe en bak deze 2 min. mee. Voeg naar smaak wat zout en peper toe.
Maak de vissaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de spaghetti met het garnalen-groentemengsel, ¾ van het lente-uigroen, de saus en naar smaak wat zout en peper.
Verdeel de spaghetti over vier grote borden. Bestrooi het gerecht met de rest van het lente-uigroen.

      

Bron: www.knorr.com/nl