4 eetl. olijfolie
6 lente-uitjes
400 g spaghetti
2 teentjes knoflook
1 zakje Knorr Vissaus
2 bakjes kerstomaatjes
400 g gepelde rauwe garnalen |
Kook de
spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta
af. Maak ondertussen de tomaatjes schoon en halveer ze. Maak de
lente-uitjes schoon en snijd ze (ook het groen) in dunne schuine
plakjes. Pel de knoflook en snijd ze in plakjes.
Verhit de olie in een wok of hapjespan. Bak hierin ca. 4 min. de
plakjes knoflook en de garnalen. Voeg de tomaten en de witte plakjes
lente-ui toe en bak deze 2 min. mee. Voeg naar smaak wat zout en
peper toe.
Maak de vissaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng
de spaghetti met het garnalen-groentemengsel, ¾ van het
lente-uigroen, de saus en naar smaak wat zout en peper.
Verdeel de spaghetti over vier grote borden. Bestrooi het gerecht
met de rest van het lente-uigroen. |