1 pak Knorr
Wereldgerecht Argentijnse Beef Chimichurri
225 g biefstuk
125 ml crème fraîche light
250 g champignons
1 rode paprika
200 g verse peultjes
3 bosui
olie |
Snij de biefstuk
in smalle reepjes. Meng de specerijenmix met 2 el olie en marineer
hierin de biefstukreepjes ca. 10 min.
Snij de paprika in reepjes, champignons in vieren en bosui in smalle
ringen. Kook de rijstmix in ruim kokend water in ca. 14 min. gaar.
Giet af en roer na 2 min. de crème fraîche er doorheen.
Voor de saus: meng de sausmix met 50 ml koud water en 2 el olie.
Roer na 5 min. nog een keer goed door.
Verhit een koekenpan en bak de biefstukreepjes op hoog vuur in ca. 1
min. bruin en haal ze vervolgens uit de pan. Zet de pan terug op het
vuur en bak de champignons, paprika en peultjes ca. 3 min. Voeg dan
de biefstukreepjes en de bosui toe en bak het geheel nog ca. 1 min.
Garneer het gerecht met de amandelstukjes en serveer de Beef
Chimichurri, de rijst en de saus apart. |