400 g penne
400 g gebroken sperziebonen
4 tomaten
2 blikjes tonijn (naturel)
2 eieren
3 kneepjes Solo Vloeibaar
1 eetl. citroensap
3 eetl. olijventapenade
versgemalen zwarte peper |
Snijd de tomaten
in parten en snijd het harde kroontje weg. Laat de tonijn uitlekken.
Kook de eieren hard, laat ze schrikken in koud water, pel ze en
snijd ze in achten.
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de sperziebonen gaar in 8 à 10 minuten. Giet beide af.
Verhit de vloeibare margarine in de pan van de pasta en voeg het
citroensap en de tapenade toe. Schep de pasta weer terug in de pan,
voeg ook de sperziebonen, tomaat en tonijn toe en schep dit goed om.
Laat even doorwarmen. Maal er wat zwarte peper overheen en garneer
de pasta met de partjes ei.
Tip:
Lekker met watermeloen-komkommersalade. |