Recept 334, Varkensmedaillons met stroganoffsaus.

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

600 g varkenshaas
750 g wilde verse spinazie
2 teentjes knoflook
1 rode ui
4 eetlepels tarwebloem
200 g diepgevroren röstirondjes
3 eetlepels vloeibare margarine
1 zakje Knorr Mix voor Stroganoffsaus á 42 g

Verwarm de oven voor tot 200°C. Meng op een bord de bloem met wat peper en zout. Snijd de varkenshaas in mooie medaillons en haal deze door de gekruide bloem. Was de spinazie en laat goed uitlekken. Pel de knoflook. Pel en snijd de ui in halve ringen.
Bereid de aardappelkoekjes in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak de varkensmedaillons rondom in 4-6 minuten bruin.
Laat intussen een wok heet worden. Roerbak in porties de spinazie, steeds met een klein beetje vloeibare margarine. Pers op het laatst de knoflook uit boven de pan, en wok de rode ui mee. Schep alle spinazie met de knoflook en de ui door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Bereid/ de Knorr Stroganoffsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de medaillons over de borden en schenk de stroganoffsaus over het vlees. Schep de spinazie en de aardappelkoekjes ernaast.

        

Bron: www.knorr.com/nl