2 eetlepels
vloeibare margarine
400 g kleingesneden gemengde groenten
1 pak Knorr Julienne Tomaat-Groenten met balletjes
6 eieren
1 blokje Knorr Bouillon Finesse Groenten
2 - 3 eetlepels tomatenketchup
4 boterhammen
margarine
4 beschuiten |
Verwarm de
margarine in een pan en bak hierin de groenten 5 minuten. Geregeld
omscheppen. Verwarm ondertussen de soep en roer de ketchup erdoor.
Klop de eieren los, verkruimel het bouillonblokje erboven en klop
het erdoor.
Schenk het ei bij de gebakken groenten in de pan. Even rustig roeren
tot het ei een beetje is gestold. Maak er dan 4 bergjes van, druk ze
een beetje plat en bak de mini-omeletjes om en om bruin.
Toast de boterhammen en besmeer ze met margarine. Schep de
Tomaten-Groenten Jullienne met Balletjes in 4 soepkommen. Leg de
getoaste boterhammen met de omeletjes op 4 grote borden, zet de
soepkommen ernaast en breek de beschuitjes aan tafel over de soep. |