Recept 272, Gevulde paprika’s met couscous en tomaat.

Ingrediënten voor 3 personen:

Bereiding:

1 ui
100 g (oranje) tomaten
100 g couscous
1 eetl. plantaardige olie
1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
3 paprika's (rood, oranje en geel)
50 g feta

Pel en snipper de ui. Was en snijd de tomaten in stukjes.
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui in ± 5 minuten goudgeel en glazig. Voeg de tomatenstukjes en de inhoud van het bouillonketeltje toe. Voeg 230 ml kokend water toe en neem de pan van het vuur. Laat de pan 10-15 minuten afgedekt met een deksel, staan.
Halveer intussen de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Verdeel het couscousmengsel in de paprikahelften en bestrooi met de feta. Zet de paprikahelften in een ovenvaste schaal en schenk een klein laagje water rond de paprika’s. Zet de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven. verkruimel de feta erover.

        

Bron: www.knorr.com/nl