1 ui
100 g (oranje) tomaten
100 g couscous
1 eetl. plantaardige olie
1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
3 paprika's (rood, oranje en geel)
50 g feta |
Pel en snipper
de ui. Was en snijd de tomaten in stukjes.
Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui in ± 5 minuten
goudgeel en glazig. Voeg de tomatenstukjes en de inhoud van het
bouillonketeltje toe. Voeg 230 ml kokend water toe en neem de pan
van het vuur. Laat de pan 10-15 minuten afgedekt met een deksel,
staan.
Halveer intussen de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Verdeel
het couscousmengsel in de paprikahelften en bestrooi met de feta.
Zet de paprikahelften in een ovenvaste schaal en schenk een klein
laagje water rond de paprika’s. Zet de schaal 15 minuten in de
voorverwarmde oven. verkruimel de feta erover. |