Recept 266, Italiaanse biefstuk met prei en kappertjes.

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

400 g vlinderpasta
6 grote vleestomaten
1 eetl. fijngehakte rozemarijn
4 eetl. vloeibare margarine
250 g gesneden prei
400 g malse biefstuk, in stukjes gesneden
200 ml druivensap
1 Knorr Bouillonketeltje Vlees
3-4 eetl. maïzena
6 eetl. kappertjes

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af. Halveer de tomaten en bestrooi ze met de rozemarijn en wat peper en zout naar smaak.
Verwarm 3 eetlepels vloeibare margarine in een wok of hoge koekenpan en roerbak de stukjes biefstuk hierin gedurende 2 minuten. Voeg de prei toe en roerbak nog 2 minuten. Voeg het druivensap toe en breng aan de kook. Voeg het Knorr Bouillonketeltje toe, en roer tot het is opgelost. Roer er 3-4 eetlepels maïzena door om de saus mooi te binden, warm 1 minuut door.
Grill de tomaten ± 2 minuten onder de hete grill.
Voeg de kappertjes toe aan de Italiaanse biefstuk. Breng eventueel op smaak met wat peper.
Verdeel de vlinderpasta over 4 borden en schep de Italiaanse biefstuk en de gegrilde tomaten ernaast.

      

Bron: www.knorr.com/nl