300 g
geschraapte wortelen
300 g boontjes
2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Groenten
800 g geschilde voorgekookte krielaardappeltjes
200 g hamreepjes
1 brik Knorr Vloeibare Saus Bechamel
100 g geraspte kaas
Extra nodig: lage ovenschotel van ca. 1.5 l, ingevet |
Verwarm de oven
voor op 200°C. Snij de wortelen in de lengte in vieren en de
boontjes langs in stukjes.
Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook. Voeg de
bouillonblokjes toe en roer tot ze zijn opgelost. Voeg de wortelen
en krieltjes aan de bouillon toe en kook ze 8 min. Voeg dan de
boontjes toe en kook alles nog 5 min. Afgieten.
Meng de groenten en de krieltjes met de hamreepjes in de ovenschotel
en voeg de Bechamelsaus toe. Strooi de kaas erover.
Zet de schotel in de oven en laat het gerecht gedurende ca. 25-30
min. lichtbruin en gaar worden. |