Recept 253, Oostends Vispannetje.

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

1 ui
250 g champignons
1 prei
500 g visfilet naar keuze
2 eetl. vloeibare margarine
nootmuskaat
1 blokje Knorr Bouillon Finesse Vis
3 dl witte wijn
1 dl room
200 g gepelde grijze garnalen

Pel en snipper de ui en de prei zeer fijn en snijd de champignons in stukjes. Verdeel de vis in beetklare stukken en kruid met peper.
Verwarm twee eetlepels vloeibare margarine in een pan en stoof er eerst de ui en dan de prei en de champignons bij gedurende 3 minuten. Kruid met peper en nootmuskaat.
Voeg er het Knorr Bouillonblokje Vis bij, de wijn en de room en laat op zacht vuur verder garen gedurende 6 minuten met een deksel op de pan.
Schik daar de vis op en laat ongeveer 7 minuten afgedekt garen.
Kruid, indien nodig de saus met peper en zout, verdeel er de garnalen over en dien op met partjes of schijfjes citroen.

       

Bron: www.knorr.com/nl