1 ui
250 g champignons
1 prei
500 g visfilet naar keuze
2 eetl. vloeibare margarine
nootmuskaat
1 blokje Knorr Bouillon Finesse Vis
3 dl witte wijn
1 dl room
200 g gepelde grijze garnalen |
Pel en snipper
de ui en de prei zeer fijn en snijd de champignons in stukjes.
Verdeel de vis in beetklare stukken en kruid met peper.
Verwarm twee eetlepels vloeibare margarine in een pan en stoof er
eerst de ui en dan de prei en de champignons bij gedurende 3
minuten. Kruid met peper en nootmuskaat.
Voeg er het Knorr Bouillonblokje Vis bij, de wijn en de room en
laat op zacht vuur verder garen gedurende 6 minuten met een deksel
op de pan.
Schik daar de vis op en laat ongeveer 7 minuten afgedekt garen.
Kruid, indien nodig de saus met peper en zout, verdeel er de
garnalen over en dien op met partjes of schijfjes citroen. |