2 blokjes Knorr
Bouillon Finesse Kip
1 ui
1 rode paprika
400 kipfilet
250 ml melk
2 eetl. vloeibare margarine
1 zakje Knorr Kerriesaus
200 g penne
6 eetl. diepvries doperwtjes |
Breng in een pan
water aan de kook en voeg de bouillonblokjes toe. Kook de pasta
beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper
intussen de ui. Snijd de paprika middendoor, verwijder de steel, de
zaadlijsten en de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd
de kipfilet in kleine stukjes.
Verwarm een pan, voeg de margarine toe en fruit de ui 3 minuten op
een halfhoog vuur. Voeg er de kip bij en laat aan alle kanten
goudbruin bakken gedurende ongeveer 5 minuten. Giet de inhoud van
het sauspakje en de melk in de pan met de kip, roer om en laat met
een deksel op de pan 3 minuten zachtjes sudderen .
Voeg de erwtjes en de paprikablokjes bij de gekookte pasta. Laat nog
een ½ minuut verder koken en giet dan af. Verdeel de pasta en het
vlees over de borden en lepel er de saus uit de pan erop. |