Recept 240, Ovenschotel kabeljauw en tomaten suprême.

 

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

500 g aardappelen, geschild
400 g broccoliroosjes
1 blik Knorr blik Tomatensuprême à 515 ml
350 g kabeljauwfilet, in blokjes
100 ml halfvolle melk
75 g geraspte kaas
Extra nodig: ingevette ovenschaal

Verwarm de oven voor op 190°C. (hete lucht 180°C.)
Kook de aardappelen 20 minuten in ruim water. Voeg na 10 minuten de broccoliroosjes toe en kook deze mee. Giet af en doe de aardappelen en broccoli terug in de pan. Voeg de melk toe en pureer het geheel.
Bedek de bodem van de ovenschaal met de puree. Meng de inhoud van het soep, zonder water toe te voegen, met de blokjes kabeljauw in een grote kom (de vis hoeft niet voorgekookt te worden).
Verdeel dit mengsel over de puree en strooi de geraspte kaas erover. Bak de schotel in 20 minuten gaar in het midden van de oven.

        

Bron: www.knorr.com/nl