1 eetl. olie om in
te vetten
4 eieren
300 g bloem
1 theel. bakpoeder
¼ theel. zout
200 ml magere melk
300 g gele en rode paprika's
3 bosuitjes
100 g feta
1 zakje Knorr Salad Mix voor vinaigrette met Ui/Tuinkruiden
150 ml Turkse yoghurt
150 g baby spinazie, gewassen en gedroogd
Extra nodig: bakblik bekleed met bakpapier |
Vet het
bakpapier in met de olie en schuif het in de oven. Verwarm de oven
voor tot 200°C. Meng de eieren met het bloem, bakpoeder, zout en de
melk tot een dik deeg.
Maak de paprika’s en de bosuitjes schoon. Snijd de paprika’s in
kleine blokjes en de bosuitjes in ringetjes.
Strijk het deeg voorzichtig uit over het hete bakblik. Verdeel de
groenten erover en verkruimel de feta boven de groenten. Schuif het
bakblik in de oven en bak 10-15 minuten.
Klop intussen het zakje Knorr Saladmix Knoflook door de yoghurt.
Neem het bakblik uit de oven en schuif de pannenkoek met het
bakpapier van het bakblik op het aanrecht. Verdeel de
knoflook-yoghurtsaus en de spinazie erover.
Rol de pannenkoek vanaf de lange zijde op en serveer hem in stukjes
gesneden. |