4 eetl. vloeibare
margarine
700 g voorgekookte krieltjes
2 uien
4 burgers
600 g sperzieboontjes
1 zak Bertolli Saus in zak Alle Erbe (voor 1-2 personen)
Extra nodig: grillpan of grillplaat |
Verwarm 3 eetl.
vloeibare margarine in een grote pan en bak hierin de krieltjes
rondom goudbruin en gaar. Geregeld omscheppen. Breng op smaak met
wat zwarte peper.
Kook de sperzieboontjes in gezouten kokend water in ca. 8 min. gaar.
Afgieten. Voeg naar smaak zwarte peper toe. Pel en snijd ondertussen
de uien in plakken.
Verhit een grillpan of grillplaat. Bestrijk de uischijfjes en de
burgers aan beide kanten met wat vloeibare margarine. Grill de
burgers en de uischijfjes aan beide kanten goudbruin en gaar.
Verwarm de pastasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de gebakken krieltjes en de burgers over 4 grote warme
borden. Verdeel de gegrilde uien over de burgers. Schep de
sperzieboontjes ernaast en schep de saus erover. |