1 eetlepel olie
1 aubergine, in blokjes
4 tomaten, in stukjes
425 g zwarte bonen in blik, afgespoeld en uitgelekt
200 g maïs (blik), uitgelekt
1 pak Knorr Wereldgerecht Mexicaanse Taco's à 139 g
1/4 krop ijsbergsla, in dunne reepjes
1½ eetlepel fijngesneden koriander |
Verwarm de oven
voor tot 150°C. Verhit de olie in een braadpan en bak de aubergine 1
minuut op een halfhoog vuur. Voeg de tomaten, de bonen en de maïs
toe. Voeg de inhoud van het zakje ‘kruidenmix’ uit het pak en 150 ml
water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 2 à 3
minuten zachtjes doorkoken.
Verwarm de taco-schelpen 5 minuten in de voorverwarmde oven. Hang de
schelpen ondersteboven in het rooster (onderste verwarmingselement
afdekken). Meng de inhoud van het zakje ‘saus’ met 150 ml koud
water.
Vul de warme en krokante taco's aan tafel met de sla, het
groentemengsel en de saus. Garneer met verse koriander. Eet
smakelijk! |