1 ui
500 g runderstoofvlees (of varkensstooflappen)
2 eetl. vloeibare margarine
1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Pikante Goulash á 63 g
1 eetl. tomatenpuree
500 g vastkokende aardappels
1 groene paprika
1 mespunt paprikapoeder |
Pel en snipper
de ui. Snijd het vlees in dobbelstenen. Verhit de vloeibare
margarine en fruit de ui 5 minuten op een laag vuur. Voeg het vlees
toe en bak het op en hoog vuur al omscheppend bruin.
Schenk 1 liter water in de pan en voeg de inhoud van het zakje Knorr
Mix voor Goulash en de tomatenpuree toe. Breng alles aan de kook en
laat op een laag vuur 1 uur zachtjes koken.
Schil intussen de aardappels en snijd ze in dobbelstenen. Maak de
paprika schoon en snijd hem in blokjes. Voeg de aardappel en de
paprika aan de goulashsoep toe en kook nog 30 minuten op een laag
vuur.
Breng de goulashsoep op smaak met versgemalen peper en het
paprikapoeder. Lekker met zure room en warm knapperig brood.
|