1 groene paprika
1 gele paprika
1 rode ui
250 g kipfilet
1 pak Knorr Wereldgerecht Mexicaanse Enchiladas
2 eetl. plantaardige olie
1 rijpe avocado
1 rode paprika
1 maïs in blik
1 eetl. limoensap
100 g zwarte bonen in blik
15 g peterselie
70 g geraspte 30+ belegen kaas |
Verwarm de oven
voor op 200˚C. Snij de paprika’s en rode ui in reepjes en de
kipfilet in blokjes. Meng de gesneden groenten, de kipblokjes en de
uitgelekte maïs en zwarte bonen in een grote kom samen met de
kruidenmix en 2 eetl. olie.
Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak hierin het kipmengsel ca. 5
min. op hoog vuur. Haal de pan vervolgens van het vuur en meng de
geraspte kaas erdoor.
Prak de avocado ondertussen fijn in een schaaltje en meng hier de
sausmix, fijngehakte peterselie en 1 el limoensap doorheen.
Leg de tortilla’s op een bakplaat en verdeel de helft van de
avocadodip over de tortilla's. Verdeel vervolgens het
paprika-kipmengsel erover en vouw de tortilla's dubbel.
Bak de Quesadillas in 8-10 min. goudbruin in de voorverwarmde oven
en serveer ze met de overgebleven avocadodip.
|