2 rode uien
4 courgettes
2 eetlepels vloeibare margarine
200 g cherrytomaatjes
1 Knorr Visbouillon tabletten
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels (honing) mosterd
500 g zalmfilet in, 4 stukken
½ citroen |
Pel de uien en
snijd ze in parten. Snijd de courgettes in de lengte in plakken.
Bedruppel de groenten met vloeibare margarine. Rooster de uien 5
minuten op de grillplaat of in de grillpan. Rooster de courgette en
de tomaatjes 2-3 minuten. Houd de groenten warm.
Maak een pasta van de verkruimelde Knorr Bouillontablet Vis, de
olijfolie en de mosterd. Wrijf de zalmfilets in met deze pasta.
Rooster de zalmfilets 7 minuten per kant op de grillplaat of in een
grillpan.
Serveer de zalm met de groenten en druppel er vers geperst
citroensap over.
|