Recept 176, Pasta vegaballetjes met courgette en basilicum.

 

Ingrediënten voor 4 personen:

Bereiding:

2  zakken Knorr vega balletjes in tomatensaus
1 courgette
2 uien
10 basilicumblaadjes
175 gram gemengde sla
2 minikomkommers
4 eetl. olie
1 eetl. citroensap
2 eetl. honing
300 gram tagliatelle

Snij de courgette in halve schijfjes en de ui in grove halve ringen. Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olie en bak de courgetteschijfjes met de ui glazig.
Voeg de vegaballetjes toe en verwarm zachtjes op laag vuur door. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Roer de ingrediënten voor dressing door elkaar, snij de komkommertjes in plakjes en cherrytomaten in kwarten. Meng de salade met de dressing, komkommer en tomaatjes.
Verdeel de tagliatelle en de vegaballetjes over de borden en scheur de blaadjes basilicum er grof overheen. Serveer direct met de salade.

      

Bron: www.knorr.com/nl