2 zakken
Knorr vega balletjes in tomatensaus
1 courgette
2 uien
10 basilicumblaadjes
175 gram gemengde sla
2 minikomkommers
4 eetl. olie
1 eetl. citroensap
2 eetl. honing
300 gram tagliatelle |
Snij de
courgette in halve schijfjes en de ui in grove halve ringen. Verhit
in een koekenpan 1 eetlepel olie en bak de courgetteschijfjes met de
ui glazig.
Voeg de vegaballetjes toe en verwarm zachtjes op laag vuur door.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de
verpakking.
Roer de ingrediënten voor dressing door elkaar, snij de
komkommertjes in plakjes en cherrytomaten in kwarten. Meng de salade
met de dressing, komkommer en tomaatjes.
Verdeel de tagliatelle en de vegaballetjes over de borden en scheur
de blaadjes basilicum er grof overheen. Serveer direct met de
salade.
|