1 courgette
400 gram spinazie
250 gram ricotta
250 gram cherrytomaatje
Knorr Natuurlijk Lekker! Groenteschotel ą 60 gram |
Was en snijd de
courgette in de lengte in dunne plakken met een kaasschaaf.
Verwarm de oven voor tot 160°C. Verhit de olie in een ruime pan of
wok en bak de spinazie in porties al omscheppend totdat alle
spinazie geslonken is. Laat de spinazie uitlekken in een zeef.
Bereid de Knorr Natuurlijk Lekker! Groenteschotel volgens de
bereidingswijzen op de verpakking. Was en halveer de cherry
tomaatjes. Roer de saus en en de cherry tomaatjes door elkaar en doe
de saus over in de ingevette ovenschaal.
Schep de ricotta door de spinazie en leg de plakken courgette naast
elkaar op een snijplank. Schep een beetje van het spinaziemengsel op
elke plak courgette en rol ze op. Zet ze in de tomatensaus in de
ovenschaal. Is er nog spinaziemengsel over? Schep het dan op de
courgette rolletjes.
Bak de courgetterolletjes 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Lekker met een groene salade en gebakken krielaardappeltjes.
|