4 middelgrote
aardappels
2 zoete aardappels
500 g pompoen
2 rode uien
2 eetl. olijfolie
250 g champignons
200 g maïs in blik
1 eetl. vloeibare margarine
1 zakje Knorr Hollandaisesaus à 40 g
1.5 eetl. fijngesneden verse peterselie
1 theel. citroensap |
Verwarm de oven
voor tot 180°C. Schil de aardappels, de zoete aardappels en de
pompoen en snijd ze in blokjes. Pel de uien en snijd ze in partjes.
Schep de groenten om met de olijfolie en breng het op smaak met
peper.
Rooster de groenten ca. 35 minuten in een ondiepe ovenschaal, totdat
de groenten zacht zijn, maar nog wel hun vorm hebben behouden.
Maak intussen de champignons schoon en snijd grote in vieren en
halveer de kleine champignons. Laat de maïs uitlekken. Bak de
champignons in de hete margarine in 5-7 minuten lichtbruin. Schep ze
met de maïs door de geroosterde groenten.
Bereid de Knorr Hollandaisesaus volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Doe de groenten over in een schaal, bestrooi met de
peterselie en versgemalen peper naar smaak. Besprenkel met het
citroensap en lepel de hollandaisesaus erover.
|