400 g gekookte
witte bonen uit blik
1 Unox Gelderse Rookworst à 375 g
1 ui
2 teentjes knoflook
4 aardappelen
1 eetl. vloeibare margarine
1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Pikante Goulash à 63 g
2 eetl. fijngehakte verse platte peterselie |
Spoel de bonen
af onder koud stromend water en laat ze uitlekken. Snijd de
rookworst in plakjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil de
aardappelen en snijd ze in grove stukken.
Fruit de ui en de knoflook in ca. 5 min. op een halfhoog vuur in de
margarine goudgeel en glazig. Voeg de worst toe en bak ze 5 min.
mee. Schep de aardappel, 300 ml water en de inhoud van het zakje
Knorr Natuurlijk Lekker! Pikante Goulash toe en breng alles aan de
kook. Temper het vuur en stoof de aardappelen in ca. 20 min. gaar.
Voeg 5 min. voor het einde van de bereidingstijd de bonen toe en
warm ze mee. Bestrooi de witte bonenstoof met de peterselie.
|