Op zoek naar een
portobello recept? Deze vlezige portobello's smaken zo fantastisch
dat zelfs een verwoede liefhebber van vlees er gek op is. Met een
volle bearnaisesaus erop en lekker veel groenten zet je een heerlijk
gerecht op tafel.
4 grote portobello's
1 teentje knoflook
1 eetl. salie of oregano
1 eetl. sojasaus
1 eetl. balsamicoazijn
2 eetl. olijfolie
1 pakje Knorr Béarnaise Saus |
Verwijder de
stelen van de portobello's. Snijd de knoflook en kruiden fijn. Meng
de sojasaus, balsamicoazijn, olijfolie en kruiden in een plastic
zak. Doe de portobello's in de zak. Meng ze goed met de marinade en
laat de marinade daarna 30 minuten inwerken.
Rooster ze in een grillpan op halfhoog vuur, 3-4 minuten per kant.
Verwarm de Knorr Béarnaise Saus aan volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Serveer de portobello's met de saus. Lekker met
geroosterde groenten.
TIP:
1. Je kunt de portobello's ook serveren als een hamburger op een
gegrild broodje, met uiringen, augurken en tomaten. Of maak er een
lekkere lunchsandwich van.
2. De gegrilde portobello’s met béarnaisesaus smaken heerlijk met
geroosterde groenten als aardappels, wortels en uien. |