Recept 99, Gegratineerde kalfsschnitzels.

IngrediŽnten voor 4 personen:

50 g Parmaham
125 g mozzarella
250 g tomaten
3 takjes salie
500 g kalfsschnitzel
3 eetlepels vloeibare margarine
350 g tagliatelle
1 teentje knoflook
1 cupje Knorr Authentieke Vleesjus Naturel
50 g mascarpone
bakpapier

Bereiding:

Snijd de plakken parmaham in drieŽn. Snijd de mozzarella in dunne plakjes. Was de tomaten en snijd ze in dunne plakjes. Pluk de blaadjes salie van de steeltjes.
Snijd de schnitzels in 12 kleine schnitzeltjes en bestrooi ze met peper en zout naar smaak. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de schnitzeltjes in gedeelten, op een hoog vuur, aan beide kanten bruin.
Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand.
Leg de schnitzeltjes op een met bakpapier bekleed bakblik en verdeel er de ham, de tomaat, de salie en de mozzarella over. Schuif ze onder de hete grill en laat ze lichtbruin bakken en de kaas smelten. Kook de tagliatelle in ruim water met zout beetgaar.
Pel en snipper intussen de knoflook en fruit in het bakvet van het vlees. Voeg de inhoud van het cupje Vleesjus toe aan 250 ml heet (niet kokend) water en laat 1 minuut staan zonder verder te verhitten.
Blus het bakvet met de opgeloste saus af en kook 1 minuut door. Roer de mascarpone door de saus en serveer bij de schnitzeltjes en de tagliatelle.

 

Bron: www.knorr.nl