| Verwarm de oven 
			op 200°C.Bak het gehakt in een hapjespan rul en roer er 250 ml water, de 
			melk, de moussaka-groentemix en de moussaka-kruidenmix uit het 
			pakket door. Breng het al roerende aan de kook en laat het 2 tot 3 
			minuten zachtjes pruttelen.
 Schil ondertussen de aardappels en snijd ze in dunne plakjes. Snijd 
			de courgette ook in dunne plakjes.
 Schep de helft van het gehaktmengsel in een met olie ingevette 
			ovenschaal (inhoud 2 liter). Verdeel hierover een laag aardappel en 
			een laag courgette en herhaal dit nog een keer.
 Roer de moussaka-sausmix en het ei door 250 ml handwarm water en 
			schenk dit over de schotel. Strooi de feta erover. Bak de moussaka 
			in de oven in 40-50 minuten goudbruin en gaar.
 SERVEER TIPS:
 Lekker met een salade van geraspte wortel.
 
 |