Recept 35, Romige stoofpot met paddenstoelen.

IngrediŽnten voor 4 personen:

500 g rundvlees
2 uien
3 tenen knoflook
250 g champignons
25 g margarine
1 zakje Knorr Mix voor Stoofpotje
125 ml room
versgemalen zwarte peper
2 eetl. gehakte peterselie, om te garneren

Bereiding:

Snijd het rundvlees in dobbelstenen. Snijd de ui in parten en hak de knoflook. Snijd de champignons in plakjes.
Verhit de margarine en bak het vlees al omscheppend bruin met de uien en de knoflook. Blus af met 250 ml water. Laat dit op een laag vuur met gesloten deksel ongeveer 1,5 uur stoven.
Voeg de inhoud van het zakje Knorr Mix, 125 ml water, de room en de champignons toe. Breng het geheel al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat alles nog 15 minuten zachtjes stoven.
Strooi er royaal versgemalen zwarte peper en de peterselie over.

Bron: www.knorr.nl