Recept 27, Indische vis met prei en paddenstoelen.

Ingrediënten voor 4 personen:

1 zakje Knorr Mix voor Indische Preischotel
400 g stevige witte vis (koolvis, tilapiafilet)
4 eetl. olie
450 g prei
250 g gemengde paddenstoelen
250 g woknoedels

Bereiding:

Snijd de vis in grove stukken. Snijd de prei in ringen. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in grove stukken.
Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een wok of hapjespan 3 eetlepels olie en bak de visfiletstukjes in ongeveer 4 minuten voorzichtig gaar. Haal de visstukjes uit de pan en leg ze op een bord.
Veeg met een stukje keukenpapier de wok schoon. Verhit opnieuw een eetlepel olie en roerbak hierin de prei en paddenstoelen enkele minuten op hoog vuur.
Roer er vervolgens 300 ml water en de mix door. Schep de vis terug in de pan en laat het gerecht 3 minuten zachtjes pruttelen.

Bron: www.knorr.nl