Recept 172, Spinazie met kikkererwten.

Ingrediënten voor 4 personen:

1 ui
2 teentjes knoflook
2 eetl. olijfolie
1 kg verse spinazie (of 500 g diepvriesspinazie)
1 eetl. paprikapoeder
1 laurierblad
2 Knorr Groentebouillon tabletten
200 g kikkererwten uit blik

Bereiding:

Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit in olijfolie en fruit de ui en de knoflook in ca. 4 minuten glazig. Was de verse spinazie.
Voeg het paprikapoeder, het laurierblad, de spinazie, de verkruimelde Knorr Groente Bouillontabletten, versgemalen peper naar smaak en 1 l water toe. Breng alles aan de kook.
Spoel de kikkererwten in een zeef met koud water en laat ze uitlekken. Schep ze door de spinazie. Warm het geheel nog enkele minuten goed door en serveer direct. Lekker met zilvervliesrijst.

 

Bron: www.knorr.nl