Verwarm de oven
voor tot 180°C. (hetelucht). Maak de spruiten schoon en snijd ze in
vieren. Snijd de kastanjes in plakjes. Snijd de varkenshaas in 8
medaillons (mooie dikke plakken) en druk ze met de hand een beetje
plat.
Was de aardappelen, snijd ze in parten en kook ze 5 minuten in water
met een beetje zout. Meng de Parmezaanse kaas met de polenta, de
bloem en 1 theelepel zout. Klop een ei los, haal de aardappelparten
door het ei en paneer ze vervolgens met polenta mengsel. Snijd de
taleggio in 8 plakjes.
Bak in een droge koekenpan de spekjes uit en laat deze uitlekken op
keukenpapier. Verhit in een andere koekenpan 2 eetlepels van de
vloeibare margarine en bak hierin de varkensmedaillons goudbruin en
rosé, leg op iedere medaillon een plak taleggio en gratineer
medaillons 5 minuten in de voorverwarmde oven.
Verhit in een koekenpan 1 eetlepel vloeibare margarine en roerbak
hierin de spruitjes en kastanjes en voeg de spekjes toe. Frituur de
aardappelparten in de hete olie (180°C.) en bereid de saus volgens
de aanwijzingen op de verpakking. Hak de pijnboompitten grof.
Verdeel het spruitjesmengsel over de borden en de varkenshaas
medaillons over de borden. Leg de aardappelen erbij en schenk de
saus erover. Garneer met de gehakte pijnboompitten.
|