Recept 163, Wraps met vega chili en avocado.

Ingrediënten voor 4 personen:

2 maal 60 g zakken Knorr vega chili con carne
8 maïs wraps
1 avocado
1 ui
3 paprika's
250 gram champignons
125 ml creme fraiche
1 bosje koriander
1 teentje knoflook
2 eetl. olie

Bereiding:

Snij de paprika’s in dunne reepjes, de champignons in plakjes en de rode ui in dunne ringen. Meng alles door elkaar met 2 eetlepels olie en een uitgeperst teentje knoflook.
En koekenpan en bak de paprika, ui en champignons op hoog vuur (niet alles tegelijk maar in meerdere batches). Houd het mengsel vervolgens warm.
Verwarm de vega chili. Rooster de tortilla’s in een hete koekenpan aan beide kanten en houd deze warm onder een theedoek.
Bereid de tortilla’s door deze te vullen met 3 eetlepels vega chili, 2 eetlepels paprikamengsel, daarbovenop een halve eetlepel crème fraîche en wat geplukte koriander. Rol de tortilla op, ga zo door totdat alle wraps gevuld zijn.

 

Bron: www.knorr.nl