Recept 148, Ovenschotel aardappel tomaat.

Ingrediėnten voor 4 personen:

4 grote aardappels
4 grote tomaten
1 teentje knoflook
300 ml melk
1 zakje Knorr Mix voor Ovenpasta Ham-Kaas ą 60 g
3 takjes verse basilicum
Extra nodig: ingevette ovenschaal, aluminiumfolie

Bereiding:

Verwarm de oven voor tot 200°C. Schil en snijd de aardappels in dunne plakjes. Was en snijd de tomaten in dunne plakjes. Pel en snipper de knoflook.
Verdeel de aardappel en tomaat dakpansgewijs over de ovenschaal. Roer de melk met de inhoud van het zakje Knorr Mix voor Ovenpasta Ham-Kaas en de knoflook door elkaar. Schenk het over de aardappel en tomaat in de ovenschaal.
Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak de ovenschotel aardappel tomaat 30 minuten in de voorverwarmde oven. Pluk intussen de basilicumblaadjes van de takjes. Verwijder de aluminiumfolie en bak nogmaals 10 minuten. Garneer met de basilicumblaadjes en serveer direct.

 

Bron: www.knorr.nl