Snijd de
kalkoenfilet in 8-12 grove stukken. Meng de marinademix uit het
pakket met 3 eetlepels wokolie en schep de stukken kalkoen erdoor.
Laat kalkoen 10 minuten marineren.
Kook de rijst uit het pakket volgens de aanwijzingen op de
verpakking.
Bak de stukken kalkoen met de marinade in een wok (zonder extra
olie) op matig hoog vuur in 5 minuten mooi bruin. Roer 200 ml water,
de Finesse voor Koken en de mandarijntjes met vocht samen met de mix
voor kerriesaus door het bakvet. Laat de kalkoen hierin 5 minuten
zachtjes sudderen.
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in plakken.
Verhit 1 eetlepels wokolie in een koekenpan en bak de plakken appel
in 2-3 minuten goudbruin.
Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water in 4-5 minuten
beetgaar.
Klop in een slaschaal de Saladmix met 3 eetlepels wokolie en 3
eetlepels water tot een dressing en schep de sla met tuinkruiden er
luchtig door. Schep de gebakken uitjes door de rijst.
Schep de rijst op vier borden en schep de kalkoenfilet met
kerriesaus ernaast. Schep de appelplakken op de kalkoen en serveer
met de broccoli en salade.
Variaties:
Vervang het blikje mandarijnen door een blikje PLUS ananasstukjes
van 227 g. |