Recept 117, Gegrilde portobello's met bearnaisesaus.

Ingrediënten voor 4 personen:

Op zoek naar een portobello recept? Deze vlezige portobello's smaken zo fantastisch dat zelfs een verwoede liefhebber van vlees er gek op is. Met een volle bearnaisesaus erop en lekker veel groenten zet je een heerlijk gerecht op tafel.
4 grote portobello's
1 teentje knoflook
1 eetl. salie of oregano
1 eetl. sojasaus
1 eetl. balsamicoazijn
2 eetl. olijfolie
1 pakje Knorr Béarnaise Saus

Bereiding:

Verwijder de stelen van de portobello's. Snijd de knoflook en kruiden fijn. Meng de sojasaus, balsamicoazijn, olijfolie en kruiden in een plastic zak. Doe de portobello's in de zak. Meng ze goed met de marinade en laat de marinade daarna 30 minuten inwerken.
Rooster ze in een grillpan op halfhoog vuur, 3-4 minuten per kant. Verwarm de Knorr Béarnaise Saus aan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de portobello's met de saus. Lekker met geroosterde groenten.
TIP:
1. Je kunt de portobello's ook serveren als een hamburger op een gegrild broodje, met uiringen, augurken en tomaten. Of maak er een lekkere lunchsandwich van.

2. De gegrilde portobello’s met béarnaisesaus smaken heerlijk met geroosterde groenten als aardappels, wortels en uien.

 

 

Bron: www.knorr.nl