| 
			 Meng het gehakt 
			met de kruidenmix uit het pakket. Kneed alles goed door en vorm er 
			kleine balletjes van. 
			Verhit de Becel Vloeibaar in een hapjespan en bak de gehaktballetjes 
			rondom bruin. Schenk er 350 ml koud water bij en roer er de sausmix 
			uit het pakket door. Breng het al roerende aan de kook en laat de 
			gehaktballetjes 2-3 minuten zachtjes pruttelen. 
			Halveer de peultjes en schep ze met de prei door de saus. Warm het 
			gerecht nog 2-3 minuten goed door. 
			Bereid de mie uit het pakket volgens de aanwijzingen op de 
			verpakking. Verhit de kruidenolie uit het pakket in een wok en 
			roerbak de mie hierin gedurende 1-2 minuten. 
			Snijd de tomaatjes in vieren. Hak de koriander grof. Giet de Atjar 
			Taugé af en schep deze in een kom om met de tomaat en de helft van 
			de koriander. Schep de rest van de koriander door de 
			gehaktballetjes. Serveer met de mie en de kroepoek. 
			VARIATIES: 
			Vervang het gemengd gehakt door kippengehakt.  
  |