Recept 108, Pittige lasagne met tonijn.

Ingrediënten voor 4 personen:

Met een pak Knorr Wereldspecials Italiaanse lasagne is het zo gepiept.
Lasagne maken? Met dit recept voor Lasagne en een pak Knorr Wereldspecials Italiaanse Lasagne lukt het altijd. Maak de saus lekkere pittig of iets milder, je voeg zelf de gewenste hoeveelheid toe.
Italiaanse Lasagne
ITALIAANSE LASAGNE
200 g tonijn op water (blik)
400 g tomatenblokjes (blik)
1 pak Knorr Wereldspecials Italiaanse Lasagne
1 theel. chilivlokken
250 ml melk
50 g geraspte mozzarella
Extra nodig: ovenschaal

Bereiding:

Verwarm de oven voor tot 180°C. Laat de tonijn uitlekken. Meng de inhoud van het blik tomatenblokjes met 300 ml water en de inhoud van het zakje ‘tomatensaus’ (A) en de ‘Italiaanse kruiden’ (B) uit het pak Knorr Italiaanse Lasagne. Breng het aan de kook en laat 1 minuut zachtjes koken. Neem de pan van het vuur en schep er voorzichtig de tonijnstukken en chilivlokken door.
Roer de inhoud van het zakje ‘bechamelsaus’ (C) uit het pak Knorr Italiaanse Lasagne door de melk en breng al roerende met een garde aan de kook. Kook 1 minuut al kloppend door tot een dikke saus ontstaat.
Schep 1 flinke lepel tomatensaus in een ovenschaal. Verdeel er een laag lasagnebladen (D) uit het pak over. Herhaal deze 2 lagen nog tweemaal. Verdeel de bechamelsaus erover en bestrooi met de geraspte mozzarellakaas. Bak de lasagne 30 minuten in de voorverwarmde oven totdat hij goudbruin is en bubbelt.
Tip: Vervang de tonijn in deze overheerlijke pittige lasagne met tonijn ook eens door zalm uit blik. Lekker met een groene salade.

 

Bron: www.knorr.nl