Kook de pasta
volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Veeg de
cantharellen met een stukje keukenpapier schoon. Snijd de walnoten
en cantharellen in vrij grote stukken.
Meng de inhoud van het zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Romige
Tagliatelle met de melk. Verhit de margarine in een pan. Voeg de
cantharellen toe en bak ze ca. 3 minuten op middelmatige
temperatuur. Voeg de walnoten toe en bak het geheel al roerende nog
ca. 2 minuten.
Voeg het Knorr Natuurlijk Lekker!mengsel aan de pan toe, breng alles
aan de kook, temper het vuur en laat de saus nog 5 minuten koken en
dikker worden. Roer de kruiden en de helft van de Parmezaanse kaas
erdoor. Voeg de geraspte citroenschil toe.
Laat de pasta uitlekken en schep hem door de saus. Bestrooi de pasta
met de rest van de Parmezaanse kaas en een flinke hoeveelheid
versgemalen peper. Serveer het gerecht direct.
TIP:
Deze pasta met cantharellen en walnoten kun je ook goed met
champignons of oesterzwammen maken. Je kunt ook diverse andere
soorten kaas proberen, zoals gorgonzola of andere blauwe kaas.
Serveer er een eenvoudige groene salade bij. |