Recept 9, Vegetarische Indiase tandoori.

Ingrediënten voor 2 personen:

1 pak Knorr Wereldgerecht Indiase Kip Tandoori 297 g
2 eetlepels olie
100 g cashewnoten, geroosterd
80 g rozijnen
500 g tomaten, in stukjes
125 ml crème fraîche
1.5 eetlepel koriander, fijngesneden

Bereiding:

Meng in een kom de inhoud van het zakje 'marinade' met de olie en de cashewnoten, de tomaten en de rozijnen erdoor.
Breng intussen de rijst uit het pak aan met 500 ml water aan de kook. Roer de rijst goed en laat op een laag vuur in ca. 20 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.
Verwarm een braadpan en doe het gemarineerde tomatenmengsel erin. Schenk 300 ml water erbij en roer de ‘sausmix’uit het pan erdoor. Breng alles aan de kook en laat 1-2 minuten koken. Roer de crème fraîche erdoor en kook alles nog een minuut door. Garneer met de fijngesneden koriander en serveer vegetarische Indiase tandoori met de rijst. Eet smakelijk!

      

Bron: www.knorr.nl