Recept 6, Vegetarische Thaise Siam.

Ingrediënten voor 2 personen:

1 pak Knorr Wereldgerecht Thaise Kip Siam à 300 g
3 bosuitjes
2 eetlepels olie
250 g verse peultjes, afgehaald
250 g kastanjechampignons, in plakjes
eetlepels cashewnoten

Bereiding:

Kook de rijst uit het pak in ruim water gedurende 8 minuten. Giet de rijst in een vergiet en laat hem goed uitlekken. Schep de rijst goed om. Snijd intussen de bosuitjes in schuine stukjes van 2-3 cm.
Verwarm de olie in een braadpan en bak peultjes en de champignons 4-5 minuten.
Voeg 350 ml water en de inhoud van het zakje ‘saus’ uit het pak toe en roer goed om. Breng alles aan de kook en laat het 1-2 minuten zachtjes koken. Voeg de bosui en de cashewnoten toe en laat nog 1 minuut. koken. Serveer de vegetarische Thaise siam en de rijst apart van elkaar. Eet smakelijk!

      

Bron: www.knorr.nl