Snij de
lente-uitjes in ringetjes en de champignons in vieren. Snij de
kipfilet in dunne reepjes. Meng de marinademix met 2 eetl. olie in
een kom en voeg de kipreepjes hieraan toe. Meng het goed en laat de
kip ca. 10 min. marineren.
Kook ondertussen de mie in ruim kokend water in 10 min. gaar. Maak
de mie met een vork een beetje los en spoel af met koud water.
Verhit 3 el olie in een grote wokpan en roerbak hierin de
roerbakgroenten en champignons ca. 5 min. Voeg dan als eerste de
inhoud van het zakje saus toe en vervolgens 150 ml koud water. Laat
het 2 à 3 min. zachtjes koken. Voeg de gekookte mie toe en schep het
geheel goed door elkaar.
Bak de kip goudbruin en gaar in een koekenpan. Voeg de lente-uitjes
toe en laat ze 2 min. meebakken.
Meng de dressingmix in een grote kom met 2 eetl. olie en 2 eetl.
water. Snij de komkommer in plakjes en schep deze door de dressing.
Serveer de mie met de groenten in een schaal en leg de kip er
bovenop. Serveer de komkommersalade er apart bij.
|