Verwarm de oven
voor op 150°C. Snij de courgette en tomaten in kleine blokjes en de
ijsbergsla fijn. Maak de sperziebonen schoon, halveer ze en kook ze
ca. 5 min. voor.
Verhit 1 eetl. olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de
courgette, sperziebonen en de uitgelekte maïs toe en bak het geheel
2 à 3 min. Voeg daarna de kruidenmix en 150 ml water toe. Breng het
geheel al roerend aan de kook en laat het 2 à 3 min. zachtjes
doorkoken.
Verwarm de tacoschelpen 5 min. in de voorverwarmde oven. Hang de
schelpen ondersteboven in het rooster. Maak, in een klein kommetje,
de sausmix aan met 150 ml (koud) water.
Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel, wat fijngesneden
ijsbergsla en blokjes tomaat. Serveer de gevulde taco’s en de
tacosaus apart.
|