Recept 44, Mexicaanse Tacos met lekker veel groenten.

Ingrediënten voor 3 personen:

1 eetl. olie
1 courgette
2 tomaten
140 g blikje maïs, uitgelekt
kropje ijsbergsla
300 g gehakt
1 pak Knorr Wereldgerecht Mexicaanse Taco's à 139 g
200 g sperziebonen

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 150°C. Snij de courgette en tomaten in kleine blokjes en de ijsbergsla fijn. Maak de sperziebonen schoon, halveer ze en kook ze ca. 5 min. voor.
Verhit 1 eetl. olie in een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg de courgette, sperziebonen en de uitgelekte maïs toe en bak het geheel 2 à 3 min. Voeg daarna de kruidenmix en 150 ml water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het 2 à 3 min. zachtjes doorkoken.
Verwarm de tacoschelpen 5 min. in de voorverwarmde oven. Hang de schelpen ondersteboven in het rooster. Maak, in een klein kommetje, de sausmix aan met 150 ml (koud) water.
Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel, wat fijngesneden ijsbergsla en blokjes tomaat. Serveer de gevulde taco’s en de tacosaus apart.

      

Bron: www.knorr.nl