Recept 40, Pasta met asperges en cherrytomaatjes.

Ingrediënten voor 3 personen:

250 g witte asperges
250 g groene asperges
5 cherrytomaatjes
250 g pasta (bijv. farfalle)
2 eetl. vloeibare margarine
1 mespunt suiker
1 zakje Knorr Saus voor Asperges à 40 g
10 g verse basilicumblaadjes

Bereiding:

Schil de asperges, snijd de onderste stugge stukjes (ca. 2-3 cm) eraf en snijd ze in stukjes van 4 cm. Was de cherrytomaten en snijd ze in vieren.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan. Voeg de witte asperges toe en stoof ze al omscheppend 5 minuten op een laag vuur. Voeg de groene asperges toe en verwarm alles nog 5 minuten of totdat de asperges zacht zijn. Breng ze op smaak met de peper en suiker.
Laat de pasta goed uitlekken en voeg de Knorr Aspergesaus toe aan de warme pasta. Schep de pasta over op warme borden en verdeel de asperges, de cherrytomaten en de basilicum erover. Serveer het gerecht direct.

      

Bron: www.knorr.nl