Verdeel de
bloemkool in kleine roosjes. Haal de peultjes af. Scheur de
oesterzwammen in reepjes of snijd de champignons in plakjes.
Blancheer de bloemkool 5 min. in ruim kokend water, giet de groente
af en laat uitlekken.
Bereid de basmatirijst (D) uit het pak Knorr Wereldspecials Thaise
Groene Curry in ruim volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een braadpan en schenk 2 el van de olie in de pan. Voeg de
bloemkool, de peultjes, de maïs en de paddenstoelen toe en roerbak
alles ca. 8 min. op een halfhoog vuur.
Voeg de inhoud van het zakje ‘currypasta’ (A) uit het pak Knorr
Thaise Groene Curry en de kokosmelk toe, roer alles goed om en breng
aan de kook. Temper het vuur, voeg de inhoud van het zakje
‘kruidenmix’ (C) en ‘chilipepers’ (B) naar smaak (niet snijden) toe
en stoof ca. 8 min. op een laag vuur. Snijd de bosui in schuine
ringetjes. Garneer de curry met de bosui en serveer met de rijst.
|