Recept 34, Spaghetti met geitenkaas en broccoli.

Ingrediënten voor 3 personen:

250 g broccoli
180 g verse geitenkaas
300 g spaghetti
100 g blanke amandelen
1 zakje Knorr Room-Basilicumsaus à 47 g
200 g tomatentapenade

Bereiding:

Verdeel de broccoli in roosjes en kook de broccoliroosjes 5 minuten in water. Snijd de geitenkaas in blokjes en halveer de cherrytomaten. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster de amandelen in een droge koekenpan lichtbruin. Schud ze op een plank en hak ze grof. Bereid de Knorr Basilicum Roomsaus met 250 ml water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de spaghetti af en roer de saus erdoor.
Schep de afgegoten broccoli met de tomaten en de tapanade door elkaar. Verdeel de groenten over de spaghetti en bestrooi met de geitenkaas en de amandelen.

        

Bron: www.knorr.nl