Recept 33, Spaghetti bolognese met verse groenten.

Ingrediënten voor 3 personen:

250 g spaghetti
1 ui
1 prei
1 kleine courgette
1 rode paprika
2 eetl. koken, bakken en roerbakken vloeibaar
200 g mager rundergehakt
1 zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Spaghetti Bolognese á 43 g

Bereiding:

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet hem af. Pel en snipper de ui. Was en snijd de prei in ringen. Was en snijd de courgette in blokjes. Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
Verhit de vloeibare margarine in een braadpan en bak het gehakt al omscheppend bruin en rul. Voeg de groenten toe en bak alles 2 minuten. Voeg 250 ml water en de inhoud van het zakje Knorr Natuurlijk Lekker! Mix voor Spaghetti Bolognese toe.
Breng de saus al roerende aan de kook. Temper het vuur laat alles ca. 5 minuten zachtjes stoven. Verdeel de spaghetti over 3 borden en schep de saus erop.

      

Bron: www.knorr.nl