Recept 24, Lasagnette Napolitana met broccoli.

Ingrediënten voor 3 personen:

250 g broccoli
1 eetl. vloeibare margarine
300 g mager rundergehakt
250 g Italiaanse roerbakgroenten (zak)
1 pak Knorr Wereldgerecht Italiaanse Lasagnette Napoletana á 228 g
400 ml melk
1 komkommer
3 eetl. olijfolie
Extra nodig: ingevette ovenschaal (inh. 1-1½ l)

Bereiding:

Verwarm de oven voor tot 200˚C. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, kook ze ca. 5 minuten in ruim water. Giet ze af, spoel koud en laat de goed uitlekken.
Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan en bak het gehakt rul. Bak de Italiaanse groenten 1-2 minuten mee en voeg de broccoliroosjes toe.
Voeg de inhoud van het zakje ‘Saus’ uit het pak Knorr Wereldgerechten Italiaanse Lasagnette Napolitana, de melk en 300 ml water toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat het 1-2 minuten zachtjes doorkoken.
Roer de mini-lasagnebladen uit het pak door de saus en verdeel het mengsel over de ovenschaal. Laat de lasagnette in de voorverwarmde oven in ca. 40 minuten gaar worden.
Was intussen de komkommer en snijd hem in dunne plakjes. Meng de inhoud van het zakje ‘Dressing’ uit het pak met de olie en 3 eetlepels water en schep dit door de komkommerplakjes. Serveer de lasagnette Napolitana met de komkommersalade.

      

Bron: www.knorr.nl