Verwarm de oven
voor tot 200˚C. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, kook ze ca.
5 minuten in ruim water. Giet ze af, spoel koud en laat de goed
uitlekken.
Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan en bak het gehakt
rul. Bak de Italiaanse groenten 1-2 minuten mee en voeg de
broccoliroosjes toe.
Voeg de inhoud van het zakje ‘Saus’ uit het pak Knorr
Wereldgerechten Italiaanse Lasagnette Napolitana, de melk en 300 ml
water toe en roer goed door. Breng het geheel aan de kook en laat
het 1-2 minuten zachtjes doorkoken.
Roer de mini-lasagnebladen uit het pak door de saus en verdeel het
mengsel over de ovenschaal. Laat de lasagnette in de voorverwarmde
oven in ca. 40 minuten gaar worden.
Was intussen de komkommer en snijd hem in dunne plakjes. Meng de
inhoud van het zakje ‘Dressing’ uit het pak met de olie en 3
eetlepels water en schep dit door de komkommerplakjes. Serveer de
lasagnette Napolitana met de komkommersalade.
|