Recept 20, Vegetarische Madras.

Ingrediënten voor 3 personen:

1 pak Knorr Wereldgerecht Indiase Kip Madras á 325 g
3 eetlepels olie
600 g kikkererwten in blik, uitgelekt
250 g sperziebonen, gehalveerd
125 ml crème fraîche
1 appel, inblokjes
25 g amandelschaafsel, geroosterd

Bereiding:

Meng in een kom de inhoud van het zakje 'marinade' met de olie en schep de de kikkererwten erdoor. Laat de kikkererwten 8-10 minuten marineren.
Kook intussen de rijst in ruim water in 10 minuten gaar. Giet de rijst af in een vergiet. Laat even uitdampen en roer goed om.
Verwarm een braadpan of wok (zonder olie) en bak de kikkererwten goudbruin. Voeg de‘sausmix’ uit het pak toe en schenk er 400 ml water bij. Schep de sperziebonen erdoor en breng alles aan de kook. Kook de sperziebonen in ca. 7-8 minuten op een laag vuur gaar.
Roer de crème fraîche erdoor, laat 2 minuten sudderen. Schep de appelblokjes erdoor en garneer met het amandelschaafsel. Serveer de vegetarische Madras met de rijst. Eet smakelijk!

      

Bron: www.knorr.nl