Spoel de
kidneybonen met koud water in een zeef af en laat ze goed uitlekken.
Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes. Verwijder de zaadjes
uit de tomaat en snijd de rest in stukjes. Rasp de kaas.
Meng de kidneybonen met de maïs met de ‘marinadepasta’ (B) uit het
pak Knorr Wereldspecials Mexicaanse Enchiladas. Verhit de olie in
een koekenpan en bak het bonenmengsel 2-3 minuten. Voeg de paprika
en de tomaat toe en bak 2 minuten mee. Voeg 50 ml water toe, roer
alles goed door en laat alles op een laag vuur 1 minuut zachtjes
koken.
Roer intussen de inhoud van het zakje ‘dipsausmix’ (C) uit de
verpakking met de crème fraîche en 1 eetlepel koud water door
elkaar. Roer de inhoud van het zakje ‘tomatensaus’ (A) met 5
eetlepels kokend water los. Verwarm de tortilla’s (D) volgens de
aanwijzingen op de verpakking in een koekenpan. Vul ze met het
bonenmengsel en strooi de kaas erover. Vouw ze dubbel. Serveer de
bonen fajitas met de warme tomatensaus en de dip.
|