Recept 16, Heerlijke Fajitas met bonen.

Ingrediënten voor 2 personen:

200 g rode kidneybonen in blik
1 rode paprika
1 tomaat
50 g cheddar kaas
200 g maïskorrels in blik
1 pak Knorr Wereldspecials Enchiladas á 254 g
2 eetl. plantaardige olie
ml crème fraîche of naturel yoghurt

Bereiding:

Spoel de kidneybonen met koud water in een zeef af en laat ze goed uitlekken. Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes. Verwijder de zaadjes uit de tomaat en snijd de rest in stukjes. Rasp de kaas.
Meng de kidneybonen met de maïs met de ‘marinadepasta’ (B) uit het pak Knorr Wereldspecials Mexicaanse Enchiladas. Verhit de olie in een koekenpan en bak het bonenmengsel 2-3 minuten. Voeg de paprika en de tomaat toe en bak 2 minuten mee. Voeg 50 ml water toe, roer alles goed door en laat alles op een laag vuur 1 minuut zachtjes koken.
Roer intussen de inhoud van het zakje ‘dipsausmix’ (C) uit de verpakking met de crème fraîche en 1 eetlepel koud water door elkaar. Roer de inhoud van het zakje ‘tomatensaus’ (A) met 5 eetlepels kokend water los. Verwarm de tortilla’s (D) volgens de aanwijzingen op de verpakking in een koekenpan. Vul ze met het bonenmengsel en strooi de kaas erover. Vouw ze dubbel. Serveer de bonen fajitas met de warme tomatensaus en de dip.

      

Bron: www.knorr.nl